Nyheter

Red Garlic's Pralin, ägare Ulrik Myrhaug, blir årets bästa irländska setter i Norge.

Resultat:
Norgesmestare på NM-Lag fält , där han blev bästa hund.
1:a VK * 3 och ett CK
2:a VK * 2
3:e VK, finalplats i NM-lavland.

 

 

Red Garlic's Red Pepper, ägare Brian Krog, har haft en fantastisk höst i Danmark:
1 SKL med Cacit, 1 SKL

Brodern Red Garlic's Red Onion Mix, ägare Ole Emde Schmidt har presterat både i Danmark och Sverige. Den 16:e oktober blev det en 3:a i SKL med CK i Sverige och dagen efter den 17:e oktober så vinner han i Danmark med 1 SKL. Han har också lyckats ytterligare en gång med 1 SKL.

 

Två hundar i NM-Final Lavland, Red Garlic's Pralin och Red Garlic's Juicy Fruit
Juicy Fruit blev placerad som nr tre i finalen, Bronsmedalj till Sverige! Hon lyckades stort i NM under alla tre dagarna, fredag 1 VK, lördag 2 VK CK, söndag NM-final 3 VK, bronsmedalj.

 

Red Garlic's Sweet Potato erövrar 1 ÖKL på fält och sen så tar han för sig i SKL med 2 SKL.

Red Garlic's Red Hot Cappuccino, ägare Camilla Paradis, visade bröderna i R-kullen att tjejer kan också, 2 SKL med CK och 2 * 3 SKL.

 

Red Garlic's Epixé lyckades under NM–skog att få 1 VK på lördagen och en finalplats på söndagen, men tyvärr så fanns det ingen fågel i hennes släpp.
Hon visar att morkulla är inget bekymmer, i Eigersunds skogsprov erövrar hon 1 AK och ett 2 AK.

 

Janås Hallon startade på Bolunda provet och efter en svår apport så fick hon ett 3:e pris på sin första start i ÖKL. Det var också första starten för ägaren Mathilda Sundman.

 

Red Garlic's Dumpling lyckades på sin första start, 10 månader gammal, att erövra ett 2:a pris i UKL, tillsammans med ägaren Eskil Sveinsen.