tisdag, 03 januari 2012 16:01

Nyheter från kennel Red Garlic

Red Garlic's Epixe blev provets bästa hund Nannestad Skogsprov 2 x 1 AK.


På lördagen fick hon gå ut med en ny förare och på söndag var det dags för ännu en ny förare Ulrik. Vilka killar, tack! Ägare Agneta Andersson
  P1014578.jpg

2_VK_i_Kiar_21_aug_Gourme_5_vk_4vk__4kv__n.jpg
 
Den 21 augusti 2011 placerade sig Nordfjällets FB Robbyn 2 VK, helgen efter placerade sig Red Garlic's Gourm� med 5 VK, 4 VK, 4 VK, vilken helg.

Kennel Red Garlic 2 SKL och 5 SKL STENSTA FÄLTPROV

Resultat skl fredag 21/10
1 skl PT Borgeflons JL Raska
2 skl IRSH Red Garlic's Gourm�
3 skl PH Vattvikens Liquorice
4 skl GST Zettertjärns Häkza
5 skl IRST Red Garlic's Juicy Fruit
 
P1014610.jpg

Engelsk setter klubbens huvudprov gick på klassiska fantastiska marker på Trollenäs i Eslöv, vilken upplevelse, tack för att man fick uppleva detta fina arrangemang , tack till jägaren på Trollenäs och Daniel Gustavsson som har arbetat och planerat för detta prov. I markerna var det gott om stark fågel, det finns fortfarande en chans att få uppleva "Carpe Diem ", härliga deltagare från Norden, Norge Finland och Danmark, det var fantastiskt att få se så många goda hundar.

Vill tacka Finn Möller dansk dommare som tog oss med ut i marken som jagade med våra hundar, vad kan vara vackrare än när en hund med sin förare levererar jakttillfälle. Positiv bedömning på hundar som bringade fågel för bössan. Finn Möller lärde mig något, plocka inte sönder hundar, utan njut av varje fågelsituation, varje fälld fågel.

Det går som domare att berätta för förare att tyvärr så lyckades inte din hund idag, utan pennalism (pennalism är ett begrepp som är nära besläktat med mobbning och kallas med en eufemism för kamratuppfostran.)

Det är härligt att vara i fält med en sådan Domare som präglade hela partiet till en god anda och sammanhållning, så ska det kännas i magen.

huvudprov_SSK.jpg   Hur det gick, startade fyra hundar, en vägrade apportera och en sprang hejdlöst efter hare.

Men sammantaget så är jag nöjd med resultatet.

1 Skl Cert Cacit EST Martallens Lasy, Erling Clausen
1 Skl Cert Res-Cacit IST Red Garlic's Juicy Fruit, Agneta Andersson
3 Skl ISH Red Garlic's Gourm�, Agneta Andersson

Ny titel till Red Garlic's Gourm�

I Hjo 2011 så var det dags 1 SKL med Cert, för Red Garlic's Gourm�. Nu är Gourm� Svensk Jaktchampion, Norsk Jaktchampion, NO UCH, SE UCH och NM-Vinner 2010.

Och lilla söta Red Garlic's Juicy Fruit placerade sig med 3 SKL.
 
Hjo.jpg
/Agneta Andersson

 

Spara

­