tisdag, 05 Maj 2020 15:45

Ripfinnarens ZME Peigi planeras att paras med Norrlands Guidens Papput

Ripfinnarens ZME Peigi Ripfinnarens ZME Peigi

Ripfinnarens ZME Peigi är en tidigt utvecklad lättdresserad tik med stor jaktlust. Går bra både på fält och fjäll. Har en bra mentalitet tillsammans med andra hundar och är en fin familjehund.

Ett ord i sammanfattningen är ....glad hund! Apport är det bästa hon vet och gurglar av glädje när apporten levereras. Peigi är och har hela tiden varit en frisk matglad tös.
Har B-höfter och är clad/pra heridiärt fri. En vacker tik som har ställts ut vid 3 tillfällen. Fina omdömen med 3 excellent och 2 cert. Hon har flera meriter i ukl och 2ökl samt 1ökl på jaktprov. Tyvärr coronatider så fler starter i SKL har inte kunnat ske.

Valet på hane blev Norrlands Guidens Papput. Då vi GÄRNA ser till tidigt utvecklade hanar blev valet lätt. Han och hans 2 kullsyskon är redan premierade med 1ökl innan 2 års ålder. Vidare är hans mamma Norrlands Guidens Mammut en av de bästa tikar vi sett. Hon blev tidigt SJCH. Papputs pappa är Erin vom Kappelenpfad. En hane som var högt premierad på fält och som köptes in av Norrlands Guidens Kennel. Erin skolades om och blev en sådan bra fjällhund att han vann SM på både vinter och höstfjäll 2017. Sammantaget är Papput en tidigt utvecklad hane med mycket bra bakgrund.

Tyvärr inte utställd då planerna att göra det grusades i och med Corona. Så fort det öppnas upp kommer han ställas ut. Vi ser fram emot denna parning som vi tror kan ge avkommor som är välrevierade med hög fart och stil, tidigt utvecklade samt med hög jaktlust.

Vid intresse av valp tag kontakt med Tommy Hagerlund 070-5245500 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Lena Hagerlund 070-3969071 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Ripfinnarens.se

­