onsdag, 22 januari 2020 10:18

Kennel Janås väntar valpar I början av mars!

Janås Jet och Tärnafjällens Edward av Alta Janås Jet och Tärnafjällens Edward av Alta

Kennel Janås väntar valpar I början av mars!

E: SUCH NUCH Tärnafjällens Edward av Alta SE40809/2014 (e:NO JCH NO UCH
Pasvikdalens Nemo u: J SE UCH Tärnafjällens Ida E)

U: J Janås Jet SE43217/2016 (e: GB FTCH IE FTCH Ballydavid Airforce u: SE JCH SE UCH
Red Garlic's Red Hot Cappuccino)

Edward är en hane som går i mycket bra fart och stil och är väldigt duktig på fågel, söket anpassar han efter förhållandena oavsett om det är på fjället eller på fälten. Edward var en naturbegåvning på fågel redan som ung och har varit en lätt och snäll hund att dressera hela vägen. Nu är han en snygg och cool herre med rätta storleken. På prov har han bl,a. 1 UKL Hp, 1 ÖKL samt placeringar i SKL.


Jet är en tik som jag själv fött upp och hon är efter Irländska linjer, Airforce blev bla Int jaktchampion innan han var 24 månader. Jet har själv varit i final i Sv Derby, tog sin 1 ÖKL på sin första start samt 1 SKL m Cert och hon har Excellent på utställning. Jet har ett naturligt vindbruk och revieringen bara finns där oavsett om det är på fjäll eller fält. Hon går i en utmärkt fart och stil och är en outtröttlig jägare.

Jag hoppas att denna parning ger hundar med stor jaktlust samt en väl tilltalande fart och stil, lätt dresserade hundar som visar tidig mognad och har en bra av och på knapp både på jakten och i hemmet.
Parningen har HD index 113.
Valparna säljes enligt SKK regler och kan levereras till Arjeplog och ev Oslo
För mer info är du välkommen att ringa +46706845729 eller skicka ett mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Med vänlig hälsning
Camilla Paradis

­