måndag, 23 oktober 2017 19:16

Kennel Janås - valpar planeras till V1 2018

NJCH Settermosens Aberlour | SJCH SUCH Red Garlic's Red Hot Cappuccino NJCH Settermosens Aberlour | SJCH SUCH Red Garlic's Red Hot Cappuccino

Irländska settervalpar efter Red Garlic's Red Hot Cappuccino och Settermosens Aberlour väntas till V1 2018.

E:
NJCH Settermosens Aberlour DK07566/2007
E: DK BRCH DK JCH DK UCH SJCH Ibber
U: DK JCH DK BRCH SJCH INT BRCH Lohmann's Jaffa
CLAD Fri och PRA Rcd -1 & 4 fri
HD A
Aberlour är en stark och mycket gott gående hane samt en mycket god viltfinnare och som vid en ålder av 10 år har han flertalet placeringar och vinster i VK i de norska fjällen hösten 2017 vilket visar hans styrka både fysiskt och psykist. Aberlour har Excellent på utställning och han har en mycket stark HD linje som nedärvs. Aberlours mor Jaffa var en mycket stark tik och var på sin tid nästintill oslagbar på jaktprov i Danmark likväl i Sverige.

U:
SJCH SUCH Red Garlic's Red Hot Cappuccino SE25680/2011
e: DPCH DSCH DJCH Vesper Val De Loue
u: SJCH NJCH Red Garlic´s Epixe
Clad fri och HD A
”China” är en stark tik som är en utmärkt jägare på fjället likväl på fält och en mycket god viltfinnare samt att hon har en utmärkt fart och stil som nedärvs. Hon har en silver medalj från VM i St Hubert lag 2016. China har haft två kullar var av båda kullarna har gett hundar som är mycket goda viltfinnare och samtliga hundar som ställts på prov har också placeringar och hundar från båda kullarna har varit i final i Svenskt Derby.
Jag förväntar mig hundar som kommer gå med en mycket bra fart och stil samt vara goda viltfinnare och fungera utmärkt i flock och i familj med ett lugnt och socialt temperament, säljes enl SKK regler.  

Välkommen med intresseanmälan till:
Camilla Paradis
+46 706845 729; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

­