fredag, 27 oktober 2017 08:35

Tommy avslutar en lång provhöst med en 1 SKL med Cert

1:a Cert Ripfinnarens ZM Enya med Tommy Hagelund, 2:a CK Högdalias DRR Alessi med Nils G Oscarsson, 3:a East Meadows Pandora med Claes Kennedy (ej med på bild), 4:a Black Luckys Zerberus med Bengt Johansson. Domare Lasse Thulin och skytt Mats Norlin. 1:a Cert Ripfinnarens ZM Enya med Tommy Hagelund, 2:a CK Högdalias DRR Alessi med Nils G Oscarsson, 3:a East Meadows Pandora med Claes Kennedy (ej med på bild), 4:a Black Luckys Zerberus med Bengt Johansson. Domare Lasse Thulin och skytt Mats Norlin.

Tommy från Skuru söder om Örebro har haft en hektiskt men framgångsrik provhöst. Med ett stall på 6 hundar blir det många som skall luftas.

Lenas och Tommy Hgerlund har engelska settrar och irländska röda settrar. Den egna kenneln Ripfinnarens hundar har haft en mycket bra provsäsong och den avslutades på bästa sätt med att den framtida avelstigen för kenneln tog en 1 SKL.
Under den gågna helgens prov i Mellansvenska Fågelhundsklubbens regi på Långtora utanför Enköping tog på fredagen den 27/10 Ripfinnarens ZM Enya 1 SKL CERT på fält.

tommy enya langtora okt17 02

­